Sivut

maanantai 10. syyskuuta 2012

Näin teet herkkuja koirallesi

Eli ajattelin kirjottaa herkkujen tekemisestä koiralle. Nämä sopivat erityisesti raakaaruokaa tai Barffaaville koirille.
Ostetaan jotain sisäelintä, esim. maksa,munuainen, kieli, sydän. Näistä vähiten pahalle ihmisen nenään haisee kieli. Maksa ja munuainen on pahimmat, mutta niihinkin tottuu nimim. kokemusta on. Näitä siis saa ostettua ihan päivittäistavarakaupoista. Meillä ostan yleensä s-marketista.

Keitellään n. 30-45min. Vinkki: Jos haluat että koko talo ei haise tuolle, kannattaa käyttää keittäessä kattilan kantta. Elinten  mukana tulevan veren voi antaa koiralle juotavaksi, jos sen maha ei mene siitä sekaisin. Meillä ainakin tämä on Nipsun herkkua.

Kun elimet on keitetty, niiden annetaan rauhassa jäähtyä. Sitten vain pilkotaan oman koiran suuhun sopivankokoisiksi  paloiksi ja pussitetaan. Minä yleensä myös osan laitan pakkaseen, varsinkin jos keittää isomman satsin kerralla. Sieltä on sitten hyvä ottaa ennen treenejä sulamaan sopivan verran nameja. Nämä myös säilyvät jääkaapissa vajaa viikon. Silloin kun ihmisen nenään alkaa haisemaan pahalle, syötä viimeiset koiralle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti